Tuesday, May 3, 2011

Diari arnabi 25 (5 ekor arnab untuk dijual, semua comel gile) perasan

Di sini terdapat 5 ekor arnab for sale..baru nak berjinak2 menjual arnab..tp harga mmg terbaik..kalau yg baru nak mula pelihara kitorg ade sangkar 2nd hand yg murah (sangkar cantik kerana akan dicat semula) 19"x 13"x 16" + bekas makanan + bekas minuman= RM25 (nego) bergantung kepada jenis arnab n bilangan arnab yg diambil..kalau nak cage baru dan bekas makan n minum baru pn ade tp harge RM45..kalau nak cage besar 2 kaki RM45 kalau baru, kalau second kene tgk stok..






Jenis : Mix teddy bear (telinga pendek muke penyek)
Jantina: Jantan
Umur: 1 bulan 2 minggu
Harga: RM 60 (Nego)




Jenis: Mix teddy bear (telinga pendek, muke penyek)
Jantina: Jantan
Umur: 1 bulan 2 minggu
Harga: RM 60 (nego)




Jenis: lop ear (tp ade faulty sket, bile takut n cuaca panas telinge angkat terangkat sebelah tp all the time mmg jatuh dua2 belah)
Jantina: Jantan
Umur: 3.5 bulan-4 bulan (xpasti)
Harga: 110 (nego) murah sebab ade faulty




Jenis: Mix Teddy Bear
Jantina: Jantan
Umur: 4 Bulan
Harga: RM90







Jenis: Angora
Jantina: Betina
Umur: 2.5 bulan
Harga: RM85 (yg ni xleh nego)



7 comments:

Arby Enterprise said...

untuk makluman...teddy bear yg atas tu dah terjual...

Anonymous said...

kedai ktne erk...?.mcm b'minat jew...

Anonymous said...

camne nk beli???

~my heart will go on~ said...

Sy nk cari arnab betina yg umur setahun..sbb partner arnab sy baru mati..die frust

Mazni Abdul Rahim said...

ada jual lagi x arnab yang jenis kerdil, means size kecil x beso x beso..hehe..pliss..kalau ada..inform saya ek? :D

Mazni Abdul Rahim said...

ada jual lagi x arnab yang jenis kerdil, means size kecil x beso x beso..hehe..pliss..kalau ada..inform saya ek? :D pliss pliss...

Anonymous said...

Sy ada Arnab Bulu lebat..cantik ..kalau minat bole terus WHATSAPP 0147110242 ..sy bg pic

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

COMMENT HERE